lunes, 21 de abril de 2014

2- L`Expert Papal treu de forma inapel.lable a Paco Contreras...El Dr. Pié vol treure, de forma inapel.lable a Paco Contreres d`un pis de la Parroquia, donat per acció social al Dr. Llompart. Va presentar contra Paco Contreras Cañete, primer denuncia per la defensa imprevista que va fer del Dr. Tort y, ara, lidera la denuncia i pleit contra ell per expulsar-lo del pis. El judici de Pié contra Paco es va fer el 24-04-2014 a l`espera de sentencia. D`aquest judici, circonstancies, contingut i sentencia s`en farà una publicació.                                                                           R/ Francesc Tort Mitjans

                                                                                                         C/ Princesa, 44, 1-2ª                                                     

                                                                            08003 Barcelona

Rvdn. Dr. Salvador Pié Ninot

Rector de Santa Maria del Mar

Barcelona                                               7-10-2013


Benvolgut amic: Fa dies volia contestar la teva carta que agraeixo molt. Està cla que en relació a Santa Maria del Mar, podria donar opinions pastorals diverses...


Al no veuren`s personalment, pensava escriure’t de nou, quant m`ha sorgit un problema que m`obliga fer-ho ara mateix demanant la teva ajuda. T`explico:


La Sra. Maria Victòria Franco Clavel, amb l`ajut de la seva cosina Anuncia pelacho Clavel, durant uns seixanta anys es cuidà de la Carites Parroquial de Santa Maria del Mar, durant molts anys portà també la Catequesis amb més de 800 nens i nenes llavora’ns; últimament amb el P. Sobrerroca formà part de la creació de Vida Creixent etc. etc. En els seus 80 anys Cf. www.santamariadelmartort.es


La Sra. Franco tingué de ser operada de la cadera, a compta de la parròquia. Ella vivia en un àtic del Passeigs del Born amb 105 escales sense ascensor. Vareg encabir-les en el pis principal del C/ Sombreres, 6. Allí hi visqueren fins que Mn. Taulé, volgués treure-les violentament ... Hi hagué una reacció sonora a favor d`elles en el Barri, sobre tot a traves de la premsa, i Mn. Taulé es va veure obligat de oferir-les un pis del C/ Consolat, 19, on la Sra. Franco morí quedant-hi la Anuncia que va morir fa unes setmanes.


La Anuncia estigué durant molta temps quasi impossibilitada i jo la vareg atendre mitjanant el Paco Contreras Cañete. El dit Paco, junt amb altres dos germans orfes, foren escolans de Santa Maria del Mar. “Feriren el pastor i es dispersaren les ovelles”: El Paco, desprès de passar nou anys pres com a conseqüència d`una baralla, havent sigut ajudat per mi econòmicament.
Al sortir de presó junt amb la meva secretaria de Sant Pau, Dra. Josefina Mutjé, li varem pagar un apartament al Paral·lel ja que des de fa uns quatre anys actua, a gust de la feligresia, com acòlit major. També ha sigut elegit, per votació, membre de la junta de la Confraria de Sant Pau i San Galdaric, quina presidenta, com també la Dra. Mutje, l`estimen molt.


Al ser necessari que anés a viure  a Consolat, 19, per cuidar sobre tot a la nit de la Anuncia, varem creure que lo millor seria que deixés aquell apartament i es trasllades a Consolat 19 en consideració tant del fet exposat com també de que  el testament de la Anuncia, que encara no he tingut temps de passar a l`acceptació, està dirigit a mi. El Paco s`ha quedat, també, el gos que jo havia procurat a la Anuncia.


Ara la gestoria, Finques Rius, com era d`esperar,  actua amb l`escrit que et remeto. Et demano que tinguis en compta lo dit i lo que podríem comentar personalment sobre el cas i diverses circumstancies. Et demano que em faixis el favor de que l’esmenta’t Francesc Contreras Cañete, ex-escolar de Santa Maria del Mar, exprés, parat, acòlit de Sant Pau del Camp etc. pugui continuar vivint en el pis de Consolat 19, amb el lloguer que es creguí oportú que pagarem un servidor i la meva secretaria Dra. Josefina Mutjé.


En l`arxiu relatiu a Santa Maria del Mar que jo guardo, s`hi troben, entre molts altres mils documents, els  relatius a la cessió a Santa Maria del Mar del pis de Consolat 19 i Agullers 8. Un gran lligam que comensa amb l`Herència  de Dña Adelina Duart Costa al rector de Santa Maria del Mar Dr. Joan Llompart Bargalló el 12 de gener de 1959. Notaria de Ramón Torras Clapés.


Si et sembla be, podries citar directament a l`esmentat Paco, a ell sol, o amb mi. Afm. amic


7-10-2013


A aquesta carta fou enviada directament al domicili de Pié Ninot, Pl. Berenguer el Gran, 2.  08002 Barcelona, ell va respondre amb la carta  de 8-10-2013,

Resposta del “Expert”.

Benvolgut Dr. Francesc Tort Mitjans


He rebut  dilluns dia 7.X.13 les teves ratlles sobre el pis del c/Consolat del Mar, nº 19,2-1. D'entrada haig de dir-te que Finques Rius no ha fet res més que executar una decisió presa a Santa Maria del Mar sobre aquesta qüestió que jo com a nou Rector he respectat. Em sap greu tot plegat, però la decisió és ferma i jo no tinc motius, ni suficients, ni majors per a contradir-la, oi més quan aquest pis està habitat per "ignorados ocupantes", sense que ho hàgin comunicat mai a la propietat. La meva inesperada sorpresa fruit de la teva carta d'ahir és constatar que a més tú estàs implicat en aquesta "ocupació", ja que com veig l'has recolzat  i no me n'havies comunicat res en les dues cartes que m'havies fet amb motiu de la meva entrada com a Rector ni tampoc a Finques Rius. Per això, sàpigues que s'executarà aquesta comunicació de Finques Rius del 3.X.13, segons la normativa vigent i espero que no hàgin d'arribar a una acció judicial, ja que la decisió és ferma i sense apel.lació.


Amb la referència que em fas a la pàgina www.santamariadelmartort.es, que no coneixia, he entés encara més les motivacions de la decisó de Santa Maria sobre aquest afer. Penso que no és ni eclesial ni honest, el que dius sobre "la conspiració" i "l'estat actual" de Santa Maria del Mar, informacions  que són públiques a través d'aquest web que encara és viu i es pot consultar. Pots entendre que jo com a Rector, encara que no sigui citat, no puc acceptar el què dius avui publicament sobre els meus predecessors difunts, Mn. Albert i Mn. Ignasi, així com sobre el procés diocesà on cites noms d'eclesiàstics molt significats que hi van intervenir. Entenc que la teva situació ha estat molt complexe i que tú la puguis veure com a injusta, però fins i tot en aquest cas no pots fer-ne una difusió pública més encara com a home d'Església que ets. Jo com a actual Rector de Santa Maria del Mar ho tinc molt clar i rebutjo amb tota la força que un antic Rector de SMM -o altre membre del clergat- pugui fer un web públic així.


 Oi més quan tú ja no ets ni et pots dir fraudulentament, ni jurídica ni pastoralment, Rector de Santa Maria del Mar ara a Sant Pau del Camp, tal com escrius en aquesta pàgina web. Tot això em porta a comunicar-te que de cap manera, i em sap molt de greu, puc tenir amb tú una conversa personal, com em demanes, ja que el manteniment de la pàgina web viva (encara hi ha la teva homilia de diumenge passat!) m'ho impedeix per coherència i comunió eclesial. 


Alhora et vull dir amb tota fermesa que no és gens covenient que continuis visitant la nostra Parròquia -a la que critiques durament en el teu web- mentre aquest sigui viu. Espero no haver-te d'invitar a deixar-la, si per cas t'hi trobo, mentre hi hagi aquesta web amb aquests textos i només t'admetré després d'un temps raonable d'haver cancelat aquest web amb les inexactituds i les informacions dels punts esmentats que són públiques sobre Santa Maria del Mar.
Amic, Mn. Tort, em sap molt de greu tot plegat però són les teves accions amb el web i el recolzament d'un ignorat ocupant" del qual em parles que em porten a aquesta decisió inapel.lable.
Cordialment, Dr. Salvador Pié.Benvolgut Mn. Salvador Pié:
Barcelona 8-10-2013
He rebut el teu correu. No estic d`acord amb res de lo que em dius. El Francisco Contreras tenia previst anar avui mateix a la Gestoria i se que hi anirà. Ahir dilluns va venir a parlar amb tu personalment, se li va dir que fins el dijous tu no hi ets i quedà en venir el pròxim dijous dia 10. Jo soc subjecta testamentari de la Anuncia Pelacho Clavel. Al haver succeït la mort a l`estiu, encara no s`ha oficialitzat el document oficial d`acceptació de l`herència per lo que, teòricament, encara soc l` ocupant d`aquest pis fins que, amb tot el dret, en pugui treure les pertinences.
La cosa no es  fàcil. En quant al Francisco Contreras, ell,  personalment, gestionarà el seu cas i si jo soc citat  aniré a judici.

Soc conscient de que hi ha un rere fons implicat.Atm. Mn. Francesc Tort Mitjans. Rector canònic de Santa Maria del Mar (1985-97)

             

 Denuncia del autista “Experto” al indefenso Francisco Contreras Cañete.


 La  denuncia del   “Experto en la Nueva Evangelización", Salvador Pié Ninot, contra Francisco Contreras Cañete está toda ella, inconcebiblemente en alguien que pretende ser alguna cosa, tergiversada, amañada.

La denuncia en cuestión fue presentada por el “Experto” a las 12,26 horas al Departamento del Interior, Dirección General de la Policia de la Generalitat de Cataluña. Instructior: Mosso del Cos de Mossos d`Esquadra, amb TIP 5156. Si el adulterado motivo de la denuncia sucedió alrededor de las 10,45, el “Experto” tuvo tiempo de meditar y planificar la negación más absoluta de todo concepto de justicia.

El “Experto” sumó a su denuncia la de Vicente Grané Calvo, bien conocido por su animadversión, contra el párroco Dr. Francesc Tort Mitjans, inducida desde un principio por Traserra, Taulé, Mora, y ahora, como no podía ser de otra forma, dado de que ha de seguirse la “Doctrina Traserra”, por el “Experto”.

De los diez asistentes a la excepcional, ahora en Santa María del Mar, misa de los difuntos, todos ellos “formados” y “manipulados” contra el Dr. Tort, se debieron prestar como testimonios. Fueron elegidas : María Teresa Navarro Vilaplana y María Estrella Ramos Veloso, sin duda buena gente que… Cabe destacar que las dos referidas señoras son las dos única que asistían a los solemnes Laúdes y Catequesis Dominical que cantaba e impartía el gran Mora, como puede comprobarse en todos los vídeos que, de tal portento pastoral, aparecen en el propio apartado  de video de la Web : www.santamariadelmartort.es.

En la declaración del “Experto”, Manifiesta: “…Que a les 10 hores del present 02/11/2013, just quant acabava de començar la misa que estava oficiant el denunciant a la Capella del Santisim, s`ha adonat que hi era l`exrector de la parróquia, el Sr. Francesc Tort Mitjans”.Las primeras palabras del “Manifiesto del Experto” están                                                         

adulteradas. “Just quant acabava de començar la misa que estava oficiant…”está manifiestamente tergiversado.


Pié, al salir de la sacristía, sin pararse a realizar reverencia alguna al altar, sin ni haberse, siquiera,persignado, directamente, con decisión perfectamente anunciada, que los diez asistentes sabían que iba a realizar, se comporto como los “Expertos” que destruyen lo poco que queda de la Evangelización: negando el amor, escandalizando a todos…

El “Experto” sabía perfectamente que yo estaba en la Capilla del Santísimo, como cada día, me vio antes de sentirse obligado, por no soportar más humillaciones,  a trasladarse del Altar Mayor, donde se había preparado la misa, a la Capilla del Santísimo. Quiso evitar celebrar una misa solo, alejado de su ambición de la única misa Internacional que dice se celebra ahora en Santa María del Mar los domingos por la mañana. En consecuencia decidió que la “multitud” se trasladara a la Capilla.

Sale de la sacristía, baja en dirección a mi, automáticamente le siguen los diez en plan de hacerle costado y se atreve a decirme: “Sal fuera, sal fuera, vete… Este Sr. Tiene una Web en contra de la parroquia…”. Un “personaje” bien conocido me coje del brazo haciendo fuerza par que me marchara. El “Experto”, movido a “misericordia”, le dice “No no el forcis, ja marchará sol…” “No. no lo fuerces, ya marchará sólo”…

Marché sin decir ni una sola palabra, ni siquiera hacer un gesto contra el que me estaba cogiendo del brazo…

 Es evidente que tampoco se acerca a la realidad  el segundo denunciante, nada menos que el "organista" Vicente. Fue el tal sujeto, Vicente, quien bajó de la silla del órgano electrónico, donde estaba, para ir en defensa del "indefenso Experto". Fue, por lo tanto Vicente, quien agredió a Paco quien por su carácter reaccionó de forma comprensible.

Paco, que había ya sufrido el desprecio de Fincas Rius y del mismo “Experto” cuando les había visitado a fin de buscar una solución a su problema, acudió “motu propio” a defenderme a mi de la inverosímil agresión del “Experto”.

Si bien, como queda expuesto en la entrada del Blog extensa y prolífica sobre el caso y adyacentes, yo simplemente  informe, a Paco, de lo que me había sucedido, nunca pensé que iba a trasladarse a Santa María del Mar.

Agradecí. No obstante, que si bien yo no me defendí, alguien lo hiciera. El único responsable de todo es el “Experto” que no se merece otro apelativo y desprecio que quienes lo han situado en Santa María del Mar de acuerdo con la dicha “Doctrina Traserra/Galtés”, que se identifica, con la de los Hermanos de “L`Unió”, a los que todos ellos pertenecen.

Yo no puedo saber qué pasó con el incidente denunciado por el “Experto en la nueva Evangelización” contra Francisco Contreras Cañete, pero a la vista de la tergiversación dolosa que el “Experto” hace de cuando y cómo me agredió a mi, acepto la afirmación del denunciado de que lo que se dice contra él no se parece con lo que sucedió. Yo se que el, por su genética concreta, difícilmente miente.

 Paco fue  monaguillo durante diez años de Santa María del Mar.  Ahora, tras una circunstancia triste acaecida en su vida, por la que pasó nueve años de prisión, porque le faltó abogado que le defendiera de una falsa premeditada agresión, estando, como otros muchos ex-monaguillos atendidos por mi, actúa de Acólito Mayor, con gran aceptación de los feligreses, en Sant Pau del Camp.

De todos estos  antecedentes estaba perfectamente informado el “Experto”, a través de mi larga carta en la que le suplicaba que no considerara a Paco como “ocupa” del piso donde cuidó durante meses a Anunciación Pelacho Clavel…

A mi carta el “Experto” respondió de forma violenta e “inapelable”. Paco tenía que dejar el piso inmediatamente. No varió su plan, refiriéndose, como puede verse en la referida carta respuesta del Experto, a “una Santa María del Mar”. Ni mas ni menos que  a la “Doctrina Traserra/Galtés” que ha sido "predicada" al pequeño geto, el noventa por ciento habitantes fera del término parroquial y seguramente no serán de los más de tres mil que defendieron desde un principio al párroco de Santa María del Mar, Dr. Francesc Tort Mitjans.

Habiendo tenido el dia 16 de diciembre una reunión con los abogados  de Molins y Silva se ha recomendado que en el día del juicio a celebrar el 8-01.2014, Paco se declare culpable o bien ir a juicio en el que él no podía presentar testimonio favorable alguno ya que todo el grupo, aunque escaso, de los cristianos que siguen el ejemplo de su pastor "El Experto" es evidente que no van a contradecir a tan santo y sabio párroco quien, en su personalidad autista, no distingue entre el bien y el mal. A los pocos días en su "Lectio" en la Capilla Marcus "predicó" lo contrario que él hace sin inmutarse. No tiene empero, el “Experto”, peligro alguno de que ni uno sólo de su reducida y pobre “camarilla”, carentes de sentido crítico, se atrevieran, y era posible puesto que esta cínica “Lectio”, la oirian unas 5 o 6 personas.Alguien podría acusarme a mi de no perdonar las ofensas, tantas y tan continuas, recibidas de Traserra, Galtes, Taule, Mora etc. etc. No es verdad. Mi corazón no siente hacia ellos, vivos o muertos, ningún sentimiento de odio, venganza,  etc. sino que, dado que nunca ellos dejaron de maltratarme, discriminarme, de quererme alejar a la fuerza de Santa María del Mar, (con otras complicidades), yo no he dejado de defender mis derechos jurídicos, humanos y cristianos, etc. etc.


 Paco se le remueven las entrañas al tener que declararse "culpable". Al decirle que podrá hacerlo con expresiones atenuadas etc. etc. Al fin, creo, que se optara por esta fórmula conocida.


Mañana, 21-01-2014, cuando Paco me enseñe la resolución del “Delito de Faltas”, denunciado por el que perpetró un gran delito: Expulsar de la Capilla del Santísimo de Santa María del Mar al párroco, Dr. Francesc Tort Mitjans, quien precisamente la había abierto al culto que “ellos”, lentamente irian convirtiendo en nada…

             Citación, Juicio y otros comentarios


El miércoles día 8 de enero, previa citación, Francisco Contreras Cañete se presento con su abogada al juicio de faltas resultado de la denuncia del Experto a nueva Reevangelización, Salvador Pié Ninot junto con el otro Vicente y los dos testimonios elegidos  de los diez asistentes a la solemne misa, que, si bien se había programado en el altar mayor a la vista del “éxito”, se trasladaron todos a la Capilla del Santísimo.


Testigos: La Sra. María Teresa Navarro Vilaplana, natural de Beniarrés (Alacant) nacida el 24 de mayo de 1948, con domicilio a la C/ Calders… de Barcelona. Y Dña. María Estrella Ramos Veloso, nacida el 31 de mayo de 1947 en Fermoselle (Zamora), con domicilio en la C/ Sils de Barcelona.


El juicio de faltas se realizó con la presencia activa del Experto en la nueva Evangelización el gran doctor de la Archidiócesis de Barcelona, escritor asiduo del Full Dominical y Cataluña Cristiana, el genio del momento, Salvador Pié Ninot. Las antes mencionadas testigos, elegidas al efecto por el Experto, esperaron fuera del juicio ¿Qué iban a decir…? Francisco Contreras no podía presentar testigos a su favor… claro está.


Ante la actitud manifiesta del “Experto” se demuestra con evidencia que el tal no tiene conciencia del bien y del mal. Teólogo que se lanza al vació, de conformidad con la “Doctrina Traserra/Galtés”, al menos…,  negando la tradición cristiana de buscar cómo curar la herida en vez de agrandarla, sin inmutarse.


Si el “Experto” supiera distinguir entre el bien y el mal, hubiera moderado su “consternación”, dado que él, el primero, sin motivo alguno, de forma despótica, hitleriada conforme como actuó contra mi Traserra y sigue… hubiera admitido aquello de “Donde las dan las toman”. Pero no el orgullo del genio no tiene límites.


 A pesar de los esfuerzos del papa Francisco, cuyo nombre seguirá siendo manchando el “Experto”, dado que Pié tiene  el sufragio de la nada, como es, aquí, común y corriente. La Nueva Evangelización, visto lo visto, me suena más bien: La nueva destrucción.


 En todas las parroquias que he regentado se ha notado un claro incremento de la práctica religiosa en Santa María del Mar y también ahora en Sant Pau del Camp.


 Ayer mismo día 25 de enero al pasar por delante, como suelo hacerlo, de la capilla Marcus, en el C/ C arders, quise cerciorarse si volvía a celebrarse el sábado misa: Sí, la celebraba el “Experto”. Entre silenciosamente, y comprobé que habían exactamente seis fieles: la Roser, incardinada desde Taulé, y los dos que solían  asistir a los multitudinarios Laúdes y Catequesis Dominical hasta que Mora fue llamado al otro mundo. Pero claro para el “Experto”, la verdad no cuenta, y por esto sus denuncias van en dirección contraria. El puede denunciar a un joven indefenso, pero yo no puedo en el apartado Conspiración de mi Web, en defensa propia, exponer los inconcebibles abusos de poder de que fui objeto empezando la conspiración por el Presidente de la Hermandad, o Sindicato del Clero, de cierto clero, claro esta, llamado “L`Unió”.


Es verdad que hay que perdonar y perdono de corazón, pero una cosa es perdonar y otra el que un Historiador, como creo que soy un servidor, tenga que tergiversar los hechos, lanzarse  a los leones sin quejarse a mayor gloria de personas que nunca han pretendido rectificar.


Bien informado de los antecedentes y actos  manifiestos en el Juicio, se demuestra que el “Experto” quería vengarse  de Paco Contreras Cañete hasta el extremo de que tuviera que ser alejado de Barcelona…

Las frases que quizá sí dijo Paco, distintas de las que denunció el “Experto”, pero admitidas por él fueron delante del “Experto”: “Hijo de Puta, al próximo que toque al Sr. Tort le arranco la cabeza”, quizá pueden extrañar a algún niño mimado que no sepa cómo sueleEn Barcelona, a ocho de enero de dos mil catorce

Vistos por míÁNGELES FERNÁNDEZ TIÓ Titular del Juzgado de Instrucción n° 8 de esta ciudad, los autos del Juicio de Faltas n° 917/13, incoados por la comisión de una presunta falta de lesiones, en los que han sido parte el Ministerio Fiscal en representación de la acción pública,  D.SALVADOR PIE NINOT Y D. VICENTE GRANÉ CALVO en calidad de denunciantes y D. FRANCISCO CONTRERAS CAÑETE en calidad de denunciado, procedo a dictar la siguiente resolución, basándome para ello en los siguientesPRIMERO: Que, en virtud del turno de reparto establecido, se tomó conocimiento por este órgano jurisdiccional de los hechos por los que se han seguido las presentes actuaciones y, habiéndose practicado las diligencias oportunas, se fijó el día de hoy para la celebración del correspondiente acto del juicio el cual tuvo lugar con la asistencia del Ministerio Fiscal y de ambas partes.

SEGUNDO: Que en el acto del Juicio Oral, una vez tomada declaración a las partes comparecientes y practicadas las pruebas propuestas y admitidas, el Ministerio Fiscal solicitó la condena del denunciado como autor de dos faltas de injurias, previstas y penadas en el art. 620.2° del Código Penal, a la pena de multa de 10 días por cada una de ellas a razón de una cuota diaria de y una falta de maltrato de obra del art.

del Código Penal ...  El Letrado que asistió a los denunciantes informó solicitando la condena del denunciado como autor de dos faltas de injurias del art. 620.2° del Código Penal, a la pena de multa de 20 días por cada una de ellas... y a que se le prohíba aproximarse a la Basílica y al domicilio de los denunciantes durante un período de 6 meses.

HECHOS PROBADOS ÚNICO: Del conjunto de la prueba practicada en el acto del juicio ha resultado acreditado, y así se declara, que el día 2 de noviembre de 2013, el denunciado acudió a la misma de las 10:00 horas en la Basílica de Nuestra Señora del Mar de Barcelona, misa que oficiaba el Rector, el Sr. Salvador Pie Ninot; cuando llegó el momento de tomar la comunión, el denunciado se colocó delante del Sr. Pie y le dijo hijo de puta, al próximo que toque al Sr. Tort le arranco la cabeza, y se marchóCUANDO YA SE IBA SE ACERCÓ el Sr. Vicente Grané, organista de la Basílica y el denunciado lo cogió por el cuello al tiempo que le decíhijo de puta, la madre que te parió, te voy a matar.

A los anteriores hechos son de aplicación los siguientes:FUNDAMENTOS DE DERECHO En consecuencia, los hechos que se declaran probados son constitutivos de dos faltas de injurias, previstas y penadas por el art. 620.2° del Código Penal, una falta de alteración del orden en un acto solemne prevista y penada en el art. 633 del Código Penal, y una falta de maltrato de obra, prevista y penada en el art. 617.2 del Código Penal, de las que es autor penalmente responsable D. FRANCISCO CONTRERAS CAÑETE, por haber realizado directa, material y voluntariamente los hechos que la definen, sin que concurran circunstancias modificativas de la responsabilidad penal.

TERCERO: En cuanto a la petición de la parte denunciante en el sentido de que se prohíba al denunciado aproximarse tanto a la Basílica del Mar como al domicilio de los denunciantes, ha de denegarse dicha petición. En primer lugar, no se trata de una medida cautelar como insiste la parte denunciante en alegar... dado que este procedimiento de juicio de faltas, finaliza obviamente con la presente sentencia.                                                                                    Barcelona 12-04-2014


Emm. i Rvdm. Mons. Lluís Martínez Sistachs
Cardenal Arquebisbe de Barcelona
C/ Bisbe, 5, 08002 Barcelona


Molt estimat Sr. Arquebisbe:

Esperava amb la il·lusió de sempre assistir a la missa sacerdotal del dimarts dia 15 del pressent mes. Heus aquí que una força major m’ho impedeix.

 En els últims mesos de vida de la Anunciació, cosina de la difunta Maria Victòria Franco Clavel, Paco Contreras Cañete, va conviure amb ella, per cuidar-la, fins que morí, per encàrrec meu. El tal Paco es ex escolà de Santa Maria del Mar, orfe de tota família,  ex pres, parat, indefens. Poc després de morir la Núncia, el juny de 2013,  el Dr.Pié acusa al Paco de ser “ocupa”.

El dia 24 d’abril està senyalat el judici de desnonament. L’advocat, de no pagament, vol que jo vagi també al judici. M’ha convocat pel matí del dia 15 d’abril, i no puc menys que anar-hi.

El 27 del passat març vaig escriure una carta al Dr. Pié amb aquest únic text: "Benvolgut Successor: Seria millor gastar amb bondat, que amb advocats i procuradors".

Segurament que el Dr. Pié es deurà sortir amb la seva i el Paco, d’origen genètic gitano, haurà d’abandonar el pis que fou donat a Santa Maria del Mar per Acció Social.

 Hi ha una remota possibilitat, que no cal descartar, que el fet, escandalós en si mateix, esdevingués conegut per els mitjans de comunicació. Cosa difícil, certament, però possible. Dependrà de si l’advocat, que no conec, a la vista de tot, també resti escandalitzat davant d’una decisió "inapel·lable" del Dr.Pié que dona la impressió que no sap distingir entre el bé i el mal.


Afm. amic s. s. Carta no contestada mai ni amb simple acus de rebut.Cuando todo el proceso se haya terminado relataremos en sentido crítico-histórico las excelencias del Genio

No hay comentarios:

Publicar un comentario